Länkning

Kolla in Karros och Filippas blogg. Klicka här eller på bilden

Pluttisen då

Sittter i min säng med datorn i knät. Men så knakade min lillebror Liam på och frågade om jag ville ha te.
M: Nej det är lugnt
L: Okej men jag vill göra åt dig
M: Jag lovar det är lugnt jag kan göra det själv
L: Okej(så stänger han dörren)
M: Liam kan du göra till mig(en sekund efter)
Så kommer han in med te och 2 mackor på en bricka för gullig. Älskar dig lillebror

-



Får vi tråkigt så äter vi banan

Hejj hejj bloggen. Just nu är jag hemma hos Karro med Filippa. Vi  gör typ inget bara pratar och kollar bloggar. Ähm vad ska man mera säga. När man är hos kompisar så vet man inte vad man ska blogga om så nu blir det ett uppdate inlägg om vad jag gör.

Somebody that stands for nothing will fall for anything


Sneak peaks


Du är vacker som du är måste vara som du va. Det är knappast fel på dig utan världen idag


Control your own destiny or someone else will

Hej Hej bloggare jst nu sitter jag och kollar på timeout hahaha super kul. Thiihi när jag och Moa kom hem från landet var huset pyntat med hallowen grejer:D Efter det duschade jag och åt middag.

Jag på landet

Man kan inte välja hur man ska dö det enda man ska bestämma är hur man ska leva


Landet

Hola Hola har fått lånat Kennerths datorn så jag bloggar lite innan så var jag och allehopa ner till sjön. Moa och jag har krattat löv och sen har vi läst tidningar och vart ute runt tomten och så men men jag vet att jag har bloggat dåligt iveckan men det blir bättre när det är lov för då kan jag egentligen blogga när som helst. :)Mera update när jag kommer hem pussilussiar

Det här är ett inlägg utan bild för Michelle hittar ingen fin bild:)

Hela veckan ledig whoho inte ledig men inga läxor för dem har jag redan gjort. Fast vi fick en grej vi skulle göra på dem två dagarna vi ska vara hemmea om 2 veckor för vi har iup. Den ska jag ta hem och göra. Sedan på lovet och nu ska jag öva på min historia på svenskan. För jag tänkte läsa upp den på måndag efter lovet för då har man det gjort. Hatar verkligen att vara sist som ska visa upp hellre tidigt då.

Jag som tänkte göra något med någon kompis imorgon men jag tror jag ska hem och plugga lite extra ändå. För på lovet ska jag bara vara med kompisar och var snäll haha. Nej men typ fixa massa saker.


Hur kan något vara så fel när det känns så rätt

Tjojoj som ni ser har jag en ny design som Kakan hjälpt mig med(eller hon gjorde nog allt) Tack:D<3Men jag vra ju iallafall med Jessi och Kakan idag hemma hos Jessica. Deg började med att jag bara skulle gå samma väg som dem(genom jessis skogsväg)men när vi var hos Jessica så sa dem men kom med in och ät hallonpaj så då gick man ju såklart in. Vi hade as kul när vi satt och kollade på sam the man haha.

Jag är så avundsjuk på kakan by the way jag trodde jag var helt ok på att göra designer och så men hon kan ju allt. Blir galen vill också vara så där bra. Ska öva och öva. Från och med nu kommer ni bara se proffs designer från min sida(good luck)



Flickan som lekte med elden


Slappa mera

Just nu sitter jag helt naturell och slappar sminkade mig helt weirdo hahaha. Men nu har jag tagit bort allt och tänker nog läsa ut min bok satt jag slipper ta med mig 2 böcker till pappa. P.s rösta på där jag skrev vad jag skulle ha mer i bloggen skulle vara super snällt och då vet jag vad ni vill läsa om och allt sådant.
Jag i karros tröja busig chey

Människor förändras inte vi förstår dem bara bättre


Rösta!


All your dream can came true if you have the courage to pursue them


En tjej karro tycker jag är lik


-


Float like a butterfly sting like a bee

Whiho på måndag slutar vi tolv och på onsdag också perfekt för på onsdag har vi matte prov så då kan jag öva på måndag extra. Goodie Goodie just nu  sitter jag hem och funderar vad jag ska göra lite smått kul haha ;) Men vi får väl sen vad som bli av see you
Dagens lunch

Haha gulliga


I can accept failure, everyone fails sometimes. But I can't accept not trying


New in

Igår så var ju jag och mami i vby och kollade runt lite(super mysigt)vi träffade mammas kompisar. Sedan fick jag lite grejer av mamma :D
Parfym(super gullig flaska)
Vantar utan finger topar. Perfekt när jag har luren
Snygga örhängen. Btw ska ha dom idag
Och en mascara...för min andra var ett år gammal hehe ;)

Fredags mys med tjejerna

Chips, choklad, dip och hallonsoda
Godiset
Sötisar hahah
Efter pll gick vi ut och gick en promis och snackade
Jag och Karro och flippis vid datorn<3
Glada cheyer

Morning

Good morning har precis tagit en dusch och sitter med turban och väntar på att håret ska torka så ska jag ta lite bilder som jag senare kanske tänkte sätta in i en ram. Igår var jag och mamma i vällingby och handlade lite. mumma... lite tråkig update men men ;)

Värsta pojkväns akademin

Hej har nyss kollat på värsta pojkväns akademin... het sjukt haha men ändå lite sorgligt. Men jag och mamma ska kanske gå upp till vby. Igår försökte jag lägga upp bilder man det gick inte så ni får bilderna någon gång idag.

Videoinlägg ;)

Ska börja göra flera video inlägg så enkelt ju

-


Turn up the music

Myyycckke ben and jerry
Så här såg mitt hår ut en dag när jag kom hem från skolan(hade inte lockat)
Piinkie tröja och gina jeans
Vad gör jag?? hahha P.s hade mer bilder men dom blev pytte små när jag la upp dem
så då struntade jag i dem bilderna

Lite om dagen

Idag har jag en sån där as skön dag som jag nästan aldrig har! Jag är ledig och verkligen klar med allt så himla skönt fast det kommer ju nya saker hela tiden i skolan. Vi hade ju franska prov idag och det skit super bra tycker men jag tror att jag kommer ha något litet fel... Pööss
Gammal bild men saknar mitt hår, jag älskar mitt hår nu verkligen men om det var längre
så skulle det va helt perfekt a+ ;)

Misse<3Karro<3Lippa

Ni förstår inte hur mycket ni vet när jag är ledsen och får mig att må bättre då :D Ni ställer upp och kommer alltid finnas i mitt hjärta för ni betyder allt älskaer er Karro och Lippa. Imorgon är bestis dag tjejer love to you.

The day med stort d

Sho alla brudar och grabs out there haha. Idag har jag... thhhnana nej men jag har först nästan så gjorde jag och Moa stretshing och lite andra övningar i kanke en havtimma sen gick jag ut och sprang en stund. Efter det var det lunch. Super gott.

Sen skulle jag träffa Filippa och Karolina , de hade varit på kickboxning. Först skulle Filippa byta byxor så vi gick hem till hennes pappa och efter det så gick vi till Karro som tog oss en 25 minuter. När vi väl var hemma hos Karro snackade vi lite och hade mysigt. Yeah that was the day ni veet :D


Just beacause you know my name dosnt mean you know my game


Varför heter det rusnings trafik när det står still?

Tjjo har precis läst ut en bok ahh så skönt först var jag och Moa uté och sprang sen duschade jag(torkade håret satte på mig kläder)och nu sitter jag vid datorn. Chillerill.

Jag och Elin i sommras

Du kanske är bra på matte men jag är så mycket smartare


Söndag idag

Tjjja bloggen jst nu har jag klopplat in tv till datorn kan man säga så skärmen är datorn najjs. Men om en stund kommer morbror och Sabina har inte träffat dem på jätte länge så ska lbi jätte kul :D
Btw vi har slängt min tv i grovsopporna och håller på att sälja min byrå... ihh det är sju förfrågningar på den så när jag kommer tlll mamma nästa vecka är den nog borta mysigt mysigt. Nu ska jag fortsätta leka cool framför tv ;D
Ritad av mig haha

Smycket Roshana hade sjukt snyggt


Snap it jet


You can try but never stop me this is what I am made of


Du kanske är bra på matte men jag är så mycket smartare

Hej idag har jag varit med Karro efter skolan. Och vi bestämde att näst nästa fredag ska vi köpa super mycket godis och kolla på Pretty Little Liars Whhiii. Men idag så pratade vi försökte lista ut vem a är(i pll)Älskar dig Karro
Super god

Låten jag sjunger på just nu...


Woop Woop

Woop Woop så här såg det ut igår när jag gick till skolan men när jag kom hem var
det borta...Hur lyckas man välta en lyktstolpe och ni vet säg till mig för nu känner jag
mig som en riktigt blondie ;)

You cant to a mistake twice the ssecond time is a choice


Dagens kläder

Jeans och en stickad svart tröja.

Real friends see tears before they fall

Tjjo bror idag har jag har jag varit med Filippa. Vi gick hem. Åt mellis och snacka face to face haha nu lät det som att vi prata om något super seriöst men vi snackade bara som vanligt. Karro skulle egentligen vart med men hon hade hemspråk och den sluta så sent. Men imorgon ska vi alla 3 göra något.

Min dag

Heeeejj kom för en stund sedan från dansen var as kul tog ut allt jag hade var super taggad innan. Efter det så hämtade Kalle mig :D Btw har jag bytt plast på iphone först satt vi på en , den fick man med till mitt skal men den var inte bra! Så då köpte Karli en bra till mig och satte på den, så nu kan jag inte sluta pilla med iphonen.
Idag fick jag paaannikk. Jag har ju alltid med mig min mobil till lektionen för jag vill inte att den ska ligga i skåpet och idag så hitta jag den inte , jag kollade igen alla lämpliga ställen ,gick runt och fråga alla. Men sen sprang jag in till klassrummet för att kolla igen och då kände jag den(jag hade en sån där tröja med magficka)Det kändes som att hela mitt hjärta bara phuuu.
Hahaha Elin rita mig och jag henne. Fråga mig inte varför jag har super biga läppar
men annars gulligt ;) Btw har ni sett min mini kropp hihihaha

Ska kolla pll nu


Denna tröja hade jag på mig idag

Bilder från dagen







Våra chokladbollar



Choklad bollar med sis

Tjenare mannen. Just nu bakar jag och syrran chokladbollar men dom måste va i kylen ett tag. Först trodde vi "men vad har vi gjort" för den var jätte rinig. Men vi hade följt receptet exakt. Så nu är det bara att vänta.

Innan var jag och Moa på en kort promenad och så stanade vi till vid gungorna och tog lite foton. Kommer sen. Sjukt många. See you latero

Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted


Nytt i garderoben


Tröjan

Jeans

Awesome dag today you know

Heeej ska jag berätta hur min underbara dag har varit okej som ni vill. Först så åt jag och familjen scones till frukost och yogurt. Sen fixade jag mig i ordning. Efter det några timmar efter åt vi lunch våfflor med glass och blåbär/hallon.

Pappa skjutsade upp mig och Moa till Vällingbysimhall. Super kul. Jag och Moa simmade på motions banan och andra banan. Det var super länge sen jag simmade så. Haha vi tog en leksak som var jättesvår att komma upp på så vi typ kämpade om att komma upp på den och sen  hålla balasen för att inte ramla superkul hihi.

Efter vi hade simmat och bytt om gick vi upp till Pallas och fikade jag tog en varmchoklad med grädde och så delade vi på en kärleksmums. Sen gick jag och Moa och kikade i hm och gina. Tiden gick så snabbt så vi hann knappt med :D Jag handlade lite grejer(kommer i ett annat inlägg). Vi tog 118 hem och gick av vid svandammen för vi skulle ta 117 sista biten. Men då hade den gått för 2 minuter sedan så då gick vi från Svandammen hem. För nästa buss skulle inte komma förens om 10 min. Det var skönt att gå verkligen. Sen(mycket sen ;) åt vi middag lasange. Nu ska jag mysa med familj hörs imorron. Puss

Mumma

Kärleksmumsen som jag och Moa delade på

Grattis Elin


Alla grattar henne! Elins blogg heter www.elinrindemar.blogg.se Gratta henne där så
kanske hon börjar blogga igen :D <3


RSS 2.0