Bloggfrågor

Hur många inlägg på din blogg har du gjort?
1023 tror jag
Hur många läsare har du dagligen?
Mellan 15- 30
När startade du din blogg?
För nästan 2 år sedan tror jag
Kommer du sluta blogga?
Nån gång ja
Har du några kompisar som bloggar?
Yes box
Vad bloggar du helst om?
Om vad jag gör, massor med bilder jag tagit tips och sånt
Vad tycker du att man inte ska skriva på bloggen?
Jag brukar inte skriva om privata grejer
Vem är dinfavobloggare(känd)?
Victoria Törnegren och Kenza
Tycker du att det är viktigt med en fin design för att ha en bra blogg?
Det är ju inte viktigt men roligare då
Tänker du uppgradera till pro på blogg.se?
Nepp


Så här såg jag ut idag


Frrrreeedddaggggg

Heej har ätit middag med familjen tacos men om en stund när Filippa ringer ska jag gå över till henne. Försöker ladda över bild på dagens men det funkar inte för facebook kan inte ladda upp den... det får blir gamla bilder tills imorn :D

Älskar när mitt rum är städat känner mig sjukt avslappnad. Då behöver jag inte tänka att jag ska städa mitt rum och fixa en massa saker. På senaste tiden har mitt rum blivit stökigare men det är nog för att jag inte har tid för att fixa grejer Byeee

Älskar när mitt hår är så där så himla fint tycker jag...<3

Let it rain over me

Update: Just nu sitter jag i soffan och kollar lite bloggar och annat för en lite stund sedan åt jag lunch. Om cirka en halvtimma ska jag hänga med pappa att hämta lillebror och sen ska vi handla till ikväll. Ikväll blir det garanterat myskväll framför idol.

Jag har ju väldigt mycket läxor just nu och då tänkte jag att det skulle vara perfekt att blogga från blogg.se app men den funkar inte för mig iallafall :/ Men jag får blogga från datorn i stället.


Bug fixed

Nu har jag fixat lite små detaljer på bloggen. Sen vill jag att själva inlägget ska vara inramad i en ruta men orkar inte göra det just nu för det tar lite tid. Men det kommer mer och mer. Ett tips om ni gjort en design ni är nöjd med är att kopiera den och klistra in i ett dokument för om din design skulle bli knas så kan du alltid gå tillbaka till den förra. Det ska jag göra nu Puss


Tips om att plugga lättare


1. Gör den svåraste läxan först

2. Ha inte mobil/tv i närheten då kommer du bli distraherad

3. En bra hemsida om du ska plugga glosor är www.glosor.eu

4. Om det är ett ord du inte kommer ihåg så lätt säg ordet högt, skriv ordet flera gånger rita ordet(om ordet tex är katt)

5. Om du har ganska lång bussresa hem från skolan kan du ju plugga på bussen.

6. Va aktiv på lektionerna! tänk inte jag gör det hemma istället de bästa stället du lär dig saker på är i skolan så var alltid med på lektionerna och antecka.

7. Om du ska ha prov kan du göra 1 låtsas prov dagen innan satt du vet att du är säker på allting.

8. Skjut inte upp läxorna dagen innan dom ska lämnas in för då kommer du inte ha gjort ditt bästa på läxan. Gör den direkt när du får den.

9. Fråga alltid även om det känns pinsamt det kommer att vara värt det. För om du inte förstår så kommer du inte förstå längre fram så fråga :D

10. Gör alltid ditt bästa även om du är dålig, då har du gjort ditt bästa och det kommer du få cred för det tro mig.


Livet behöver inte vara perfekt för att vara underbart

Tjenare Tjenare. Idag är det som sagt studiedag, ska ringa Jessica om ett tag(för dom flesta sover ju typ nu men inte jag)och se om vi skullle göra något.

Känner mig så avslappnad inför prov och sånt kan man ju känna att man är dålig och lalala men det känns super skönt just nu jag har säkert sagt det tusen gånger.

Saknar min kamera super mycket. Hemma hos mamma kan jag ju inte ladda över bilder till datorn just nu men hos pappa kan jag men det tänkte jag ju inte på. Men det går bra men mobilen såklart(älska instagram)Nu ska jag fixa mig bloggar mera latero :D P.s rubriken capad från syrran

Du känner dig cool men du är en fool

Heej sen jag kom hem har jag pluggat är super glad. Känner mig jätte duktig. So provet kommer gå enkelt men no provet vill jag träna mer på bara för att vara helt säker.

Men imorgon skulle jag va med Jessi vi har inte snackat mer om det. Men ska ringa henne imorgon och ser hur det blir. Om inte gör ngt med någon imorgon kommer jag garanterat att plugga. Jag är kanske plugghäst men det är som som får bra framtid.

Hörs i morron

Jag just nu och säkert om 2 timmar


Hiphop And R&b

Cha först när jag gick upp idag var jag ganska trött inte så men sen åt jag frukost macka drickyougurt och oboy. Sen plattade jag mitt hår bädda inte sängen men jag var jätte stressad så jag lämnade rummet stökigt men så är det ibland.

När jag kom hem efter skolan började jag att plugga no vi har no prov om en vecka egentligen imorn men jag är så speciell ni vet(Leonel tog min Yassas och Elins bok så vi har inte kunnat plugga så alla andra har imorgon)
Jag har även matte prov i morgon men det kommer gå super lätt. Juste idag fick vi tillbaka so prov önskade att jag fått mer men det var bra men jag vill ändå ha mer... :D

Shit jag skriver ju bara om plugg men jag  skriver ju om vad jag gör och det är de jag gör just nu satt ni vet men nu ska jag fixa lite grejer och sen kolla tv "ensam mamma söker tror ja.

Dagens dårå


Sexy beutiful lady

Just nu sitter jag och pluggar franska väntar på mamma så jag bloggar lite medans. Efter att jag hade varit hos Filippa gick jag hem sååå skönt det tog säkert en 25 minuter. Bye

Put your hans in the air and shakes that bodies


New stuffies

Mina första perfect jeans
Och en enkel earcuff från glitter

Shoies


Grattis mami

Hej bloggen sorry för att jag inte bloggat men har inte haft tid. Idag fyller mami år så jag åkte upp till Vällingby och köpte present sen åt vi pizza och marängsviss till efterrätt du vet. Idag skulle vi egentligen till Äggebygård men vi fick inte gå dit typ pga 7d men men... Nu kommer bilder
Mina och filippas intern skämt
Jag idag
Tuff brutta
Jag och Kaka har likadana byxor nananana
Jag och mami fikade på ja ni ser antar jag :D
2 cool for school

Me and Ozzy


Vad tycker ni?

Yes det här är mitt rekord. En grej jag tänkte fråga er är att vad tycker ni om att
jag skriver om för dagligen har jag bara 15-30 läsare. Vad ska jag skriva mer om
och vad ska jag inte skriva om skriv gärna en kommentar satt jag vet Tack

Jag är fett glad

Jag behöver inte ha tandställning men eventuellt dra ut några tänder men men. Jag är så glad kändes som att hela mitt hjärta typ lättade. idag har jag kollat på ett avsnitt av pretty little liars men ska kolla på ett till nu puss

man är inte en stark människa för att man aldrig faller. man är en stark människa om man faller men sen reser sig upp igen.


Smycken

Ungefär så här ser det ut när jag är på Gina eller någon annan affär med mycket smycken.
Ett tips när ni är på en sån affär är att ta alla smycken ni tycker är fina och sedan välja
ut och jämföra smyckerna du tagit. Då får jag nästan aldrig ångest(vilket jag kan få när
jag köper saker ibland) Och om du inte är säker om du vill köpa ett smycke fota det
och fundera ett tag och sen bestämmer du dig så gör jag iallefall. Det funkar för mig.

You're saying yes when it is no no no

Heeeej bloggen i morgon ska jag till en specialts och kolla mina tänder. Asså ville inte ha tandställning men det är inte ens pratat om det men det ska kolla vad som ska behövas göra. Om jag kommer få tandställning kommer jag på riktigt börja gråta men nu kommer bilder från dagen + annat.
Elite...
Yassa och Elin
Rozina(älskar att stava med z såå coolt)
Smile
Det skulle ju vara najs
Buuu för regn
Haha jacob :D

Ofcourse i do


Like a milkshake sooo nice

Tjenixen på er alle. Jag vet att jag inte har bloggat men har inte haft tid. Igår åkte jag ut till landet och var där hela dan. Igår lärde sig Alice att säga Mishäll annars har hon bara sagt Häll.

Ifredags fyllde Karro år. Efter skolan åkte vi upp till VBY och satt vi Waynes coffe och hon fick sina presenter och så men det var iallafall mysigt.

Gårdagens outfit


Jamaican style

Idag fick vi sluta tidigare eftersom att vi var klara med allt på musiken och så skulle Trevor iväg någonstans och det fanns ingen vikarie. Så vi fick alltså sluta 3 timmar tidigare. Ikväll eller om en stund så skulle jag och pappa och till kista och göra en hemlig grej... =) Nää men jag berättar sen för att det är till en person och den kollar på bloggen.

Nu måste jag rå plugga so. Jag kan ju nästan allt men alltid när det är prov blir man ju lite nervig så då går det alltid lite sämre så då tänker jag vara skitbra för då blir jag ju jättebra :D


Haha so not true


Tips om att träna till prov

En grej som jag alltid gör inför när vi ska ha prov eller något litet test är att göra som ett eget prov. Då tränar jag stenhårt och sen dagen innan provet gör jag mitt lilla prov. Jag har börjat att göra så och sedan dess har jag fått bättre resultat det funkar för mig i allefall. So lets try it.


Stolt.se ;D


Love me now or lose me forever

Nu är jag hemma från skolan. I skolan var väl allt som normalt. Ähhm på vägen hem så sprang Jacob till nästa buss stationen men han gjorde det precis när bussen kom till vår station men han han inte stackarn. Nu väntar jag på att Karin ska logga in på facebook och vi ska byta nummer för vi ska ta samma buss imorgon.

Jag och Elin slog vad om att hon inte trodde att jag skulle lägga in bilderna på bloggen men nu kommer dem bilderna + några andra. Elin om du vill ha bilderna kan du ta dem från facebook eller kan jag ta av högerklicksskydd. Puss

Saknar...

För vädret i måndags

Elin på no:nTönt in the house ;D

Samma här

Elin(i min mössa) och Jessica

Jag och Karro är lika långa :D

Avan 


Hahha söt

Och sist men inte minst(jo) Michelle

Sovmorgon

Sovmorgon är super skönt ska jag säga er. Jag kan göra allt dubbelt så långsamt men ändå hinna blogga. Idag vet jag inte vad jag ska göra. Antagligen plugga mera eftersom att vi har jätte mycket prov och test. Idag tänkte jag använda min boll mössa och mina vantar. Har längat efter det... :D

Pluuuuuggg

Vet ni vad jag gjort idag... pluggat sjukt mycket från när jag kom hem till nu. Smartie man är ju ;D. Vet ni vad som hände på franskan när vi va i andra byggnaden. Brand alarmet giick och det spöreganade ute så mitt hår sig helt crazy ut hahaha. + att min franska bok blev förstörd. Det var det som hände idag. Puss


You bring color to my life

Hej bloggen. För en stund sen gick jag upp till Vällingby och köpte min tröja och en glass. Nu väntar jag på att Pretty Little Liars ska ladda klart så jag bloggar. Puss
Min älskling
Min glass

Pretty little liars

Haha alla har väl vart små just nu kollar jag på Pll. Men den startade om och man
kan inte spola så jag väntar på att den ska spela tills där jag var. Imorgon blir
det outfit bilder. :D Jag säger godnatt för jag kommer nog inte blogga mer i kväll.

Usch vad snyggt


If it was like that


Michelle♥Webcam


Toffie du vet

Hej på er. Nu tänker jag berätta i detalj vad jag har gjort idag. Jag ställde min kl på halv 7 men vakna 6 självmant. Jag gick upp och dusha och sedan klädde jag på mig. Efter det åt jag frukost macka och välling(vuxen välling/morgonvälling)Sen tagga jag upp till VBY.
När jag hade varit i Vällingby en kvart kom Karro och skrämde mig. Hon köpte lite saker för hon skulle på fest. Men jag testade en super fin tröja tror att jag ska köpa den.
Sen blev jag och Karro sugen på glass då gick vi till mcdonken och skulle köpa glass. Först beställde jag och sen Karro men Karro tog inte Mcflurry som jag utan vanlig glass. Då fråga tjejen i kassan om Karro ville ha toping eller bara vanlig vanilj. Karro sa Toffie(hon trodde ju att tjejen sa så) Då typ harkla tjejen i kassan och sa ähhm toping.
Aha sa  Karro(Då börja jag typ as garva) Men så tog hon vanlig glass iallefall. Men efter att vi gått upp skrattade vi galet.
Så här cool kan man va...
Tröjan jag är kär i

So right


A bit fun


Skäms Inte Över Ditt Utseende För Gud Skapade Alla Olika. Skäms För Din Insida Istället För Den Kan Du Kontrolera


You make me go akifnicndjbvhbvjs

Just nu sitter jag och kollar på pll. Men det hakar lite just nu så jag väntar på att den ska ladda men annars åt jag middag för en stund sedan efter det har jag inte gjort så mycket kan man väl säga. Nu har jag bytt om till shorts tycker att det är sjukt skönt att ha. This song says what i think about you<3


Elektropop


Ett barn sa till sin mamma, "mamma jag målade dina lakan med läppstift", rasande slog hon sitt barn medvetslös. Sen ångrade hon vad hon hade gjort och bad sitt barn att "öppna ögonen", men det var för sent...! Hans lilla hjärta hade slutat slå.
På lakanet stod det: MAMMA, JAG ÄLSKAR DIG". Lägg upp detta på din status i en timma för att visa att du är emot BARNMISSHANDEL

Brorsan vi kör(okej?!)


Jag är blond men inte dum för det

Maraca Maraca Maracaca japp den låten sitter jag och lyssnar till just nu. För en stund sen kom jag hem från gympan. Idag tänkte jag bara chilla lite så aa. Puss
Haha suddig bild men så här såg jag ut idag.
En grej jag ritade på bilden

Hahahahahahha


Sadness


Iam cool youre a fool

Heej bloggen sorry för att jag inte bloggat. Men det har varit läxor och other stuff. Imorse mötte jag Karro och vi gick till skolan tillsammans. I helgen kanske vi skulle sova över. Just nu älskar jag skolan för det går great. :DNu kommer bilder från dagen.
Pluggis Pluggis
Gulliga Rania.
Me today
Rumpmassage någon??

Fett kul


Plugg

Tjaboloba. Idag efter skolan pluggade jag lite. Eller ganska mycket men det var fett skönt att göra allt på en gång. Förra veckan gjorde jag inte något med någon kompis ska fråga nån om dom/den vill göra något me lilla mig?! :D


We gonna make love in this club

Just nu sitter jag i soffan och chillerillar. I morgon är det skola igen. Ville bara att ni skulle veta att det inte är bloggpaus eller något sådant :D <3

InstagramJessi in school

Elin i Jakobs glasögon

Elins och min tumme

Your lips like sugar

Förr länge sedan(Haha jag klippte det inte jag bara drev om ni inte did get that ;D)

Jag i Vby för ett tag sedan


Lilla tjejmilen

Heeej bloggen idag har jag sprungit Lilla tjejmilen det gick bra tyckte jag. Jag sprang i exakt samma tak hela tiden :D Det är super skönt när man väl har kommit i mål. Efter det åkte vi till max och åt där. När vi kom hem så var städerskan hemma så då var vi ute lite men efter at hon gått så gick jag upp och duscha och nu sitter jag här.

Igår efter vi ätit middag(våfflor)så gick jag till Coop och handlade lite snacks. Sen kollade jag och Linda på en film "Grabben i graven brevid" Super bra efter det gick jag och la mig efter som att det var  loop dagen därpå. 

Det här inlägget skulle ha publicerats för en halvtimma sedan men jag kunde inte ladda över bilder till facebook därför men here it is . 

Min medalj

...Och i går när jag var på väg till Coop

Shes hot as hell but shes my heaven

Nu är det fredag. Whoho. Linda kommer hem om en halvtimma och då ska vi gå och hämta Alice och Alexander. I kväll vet jag inte riktigt vad vi ska göra. Det var väl de jag hade att säga till er tror jag. Skriver mer sen

Jag och Elin för ett tag sedan

Om jag fick 1 krona varje gång jag tänkte på dig skulle jag va rik

Heeej(ushh jag börjar alla mina inlägg med hej måste sluta med det)Nu har jag ätit middag och vi åt marängsviis inte till middag men det var sååå hhäärr gott. :D Efter det plockade jag och Moa undan. Men nu tänker jag byta om till mjukisar för det är jobbigt att jeans för länge. Och sen tänker jag sätta mig och läsa i soffan tills Robinson börjar om det är idag också Puss Puss


I only cry in the rain

Heeej now iam back from school. Idag hade vi ju skolfoto. Jag tycke inte om ensamfotot men men... :D
Vi hade en tävling på engelskan att man kunde vinna en choklad jag och Elin var så här nära att vinna men Mattias och Gustav vann.

På bussen hem frågade jag Jacob vad min blogg hette. - Vänta vänta jag har det(och så la han handen på ögonen?!)Ja vet onemichelle hahahaha gud vad kul ;D

RSS 2.0